top of page

Service 

na

voor

voor

Schilderwerken binnen

Voor binnenschilderwerk in uw woning, bedrijfspand of instelling gebruik ik professionele verf van Sikkens. Door de toepassing van deze fantastische verf en mijn plezier in het vak krijgt u een perfect resultaat wat bovendien jarenlang meegaat.

Schilderwerken buiten

Ook voor buitenschilderwerk gebruik ik de professionele verf van Sikkens. Goed onderhouden schilderwerk geeft een rijke en verzorgde uitstraling en verlengt de levensduur van uw pand.

Planmatig onderhoud

Door periodieke controle en tijdig onderhoud op bekende knelpunten (schilderwerk, goten, daken) wordt de bouwkundige kwaliteit en de levensduur van een gebouw sterk verhoogd. Een goed onderhouden gebouw ziet er niet alleen goed uit maar de kans op onverwachte problemen (lekkages, storingen) wordt sterk gereduceerd.

 
Inspectiewerk

Het is verstandig om kozijnen, daken en goten, hang- en sluitwerk, periodiek te laten controleren. Het is mogelijk een contract af te sluiten voor een aantal jaren om volgens een vaste planning alle benodigde inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Keuken en badkamer renovatie

Als u een nieuwe keuken aanschaft komt het voor dat de firma waar u de keuken koopt wel de nieuwe keuken plaatst maar niet de oude verwijderd... geen leidingen omlegt en niet de nieuwe tegeltjes komt zetten. Voor mij is dat allemaal geen probleem. Samen met u zorg ik ervoor dat deze werkzaamheden op tijd gedaan zijn. Hierdoor wordt het ongemak van het tijdelijk niet hebben van een keuken tot een minimum beperkt.

 

Ook aanpassingen in uw keuken, plaatsen of vervangen van apparatuur, reparaties e.d. behoren tot mijn werkzaamheden.

 

Bovenstaande is uiteraard ook van toepassing voor uw badkamer, slaapkamers, hal, gang en/of woonkamer.

Waterleiding aanleg en aanpassingen

Dat kan zijn: b.v.

  • het verleggen van leidingen ten behoeve van een nieuwe keuken

  • het aanleggen van een buitenkraan om de tuin te sproeien

  • het monteren van een nieuwe kraan

  • het repareren van een lekkende kraan

  • of een verstopte waterleiding.

 

Graag kom ik kijken om deze problemen voor u op te lossen. 

 
Klusjes

Als u niet handig bent en toch dingen gedaan wilt hebben in- of rond uw huis dan bent u bij mij aan het juiste adres. Het ophangen van een lamp, het repareren van een lekkende kraan -een klemmende deur -een kapot slot -een gebroken ruit... Ik heb het allemaal snel en vakkundig voor u voor elkaar.

 
Opruimen

Jaarlijks de dakgoten schonen, schuurtjes uitruimen of andere opruim/schoonmaakwerkzaamheden.

Zijn dit klussen die u niet (meer) kunt doen of heeft u er simpelweg de tijd niet meer voor? 

Bel mij vrijblijvend voor een plan van aanpak en een offerte.

Ook voor bedrijven is hiervoor niet zo snel iemand beschikbaar. Ik kan u helpen.

bottom of page